ICT Werving & Selectie

ICT Werving & Selectie

Bridge24 is in staat die ICT’er te vinden die u zoekt!  Waarom zou u ons inschakelen in plaats van zelf te werven? Wat heeft Bridge24 u te bieden?

De door u gezochte ICT-professional bevindt zich niet binnen het huidige aanbod van ICT’ers op de arbeidsmarkt. Adverteren levert weinig tot niets op. Het vinden van die éne juiste man of vrouw, kost veel tijd, energie en geld.

Bridge24 weet wel die ICT-professsional te vinden die u zoekt! Wij vinden ze namelijk in ons noordelijk netwerk van o.a. ICT-professionals, klantrelaties en binnen onze uitgebreide social-media contacten. De latent zoekende laat zich niet makkelijk vinden, maar is bij ons vaak goed bekend. Door in contact te blijven met deze doelgroep, hebben we goed zicht op wie (wanneer, waarom en waarheen) de volgende stap in zijn/haar ICT-carrière wil maken. Als uw vacature aansluit bij de behoefte en achtergrond van deze latent zoekende, brengen wij u en uw vacature bij deze professional onder de aandacht. Daar blijft het natuurlijk niet bij! Bridge24 kan voor u het hele proces van Werving & Selectie verzorgen,  inclusief het eventueel afnemen van een persoonlijkheidsanalyse en meten van ICT-technische expertise.

Kortom, waarom Werving & Selectie via Bridge24?

  • We spreken en  verstaan uw ICT-taal door de ruim zestien jaar opgebouwde ICT-expertise. Dit vergroot de kans op de ‘perfect match’;
  • We bieden een compleet werving & selectie traject via één loket met dezelfde contactpersoon;
  • We bezitten een groot ICT-relatienetwerk, ook op ‘social media’, waardoor wij uw kandidaat kunnen bereiken;
  • U kunt kosteloos meeliften op onze vacatureabonnementen (zoals Nationale Vacaturebank);
  • We bieden een objectieve analyse van persoonlijkheid en technische know-how;